Tadic wil schitteren tegen Ajax: "Die druk kan ik aan"

Ger
29 maart 2014, 11:54

In de top van de Eredivisie staan de spotlichten deze speelronde gericht op de confrontatie tussen Ajax en FC Twente. De Amsterdammers willen in de titelstrijd nieuwe schade voorkomen, terwijl ook de Tukkers de punten goed kunnen gebruiken. Met een overwinning maakt FC Twente de strijd om de koppositie weer spannend én komt een ticket voor de Champions League dichterbij.

"Iedere wedstrijd is belangrijk, maar vooral die tegen Ajax. We hebben een goede voorbereiding achter de rug. We zijn er klaar voor om daar punten te pakken", zegt aanvaller Dusan Tadic tegen RTV Oost. Als smaakmaker van FC Twente zal vooral van de Serviër een sterke prestatie worden verwacht in Amsterdam. "Die verwachting is normaal, ik ben één van de meest ervaren spelers", beaamt Tadic. "Dat is geen probleem, die druk wil ik wel op mijn schouders nemen. Maar het is belangrijker dat we als ploeg goed spelen. Als mijn medespelers het laten afweten, kan ik het verschil niet maken."

Ajax behaalde de afgelopen weken enkele tegenvallende resultaten in de competitie. Zo speelde de koploper gelijk tegen zowel SC Cambuur als NAC Breda. "Op dit moment zitten ze in een mindere periode, dus liggen er voor ons zeker mogelijkheden", stelt Tadic. "Tot nu toe was Ajax het meest constante team, maar aan het eind van het seizoen zal blijken of ze dat nog steeds zijn. We moeten wel respect hebben voor Ajax, want ze zijn al drie keer op rij kampioen geworden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen