Luis Enrique: "Barça raakt nooit vermoeid van winnen"

1 januari 2015, 22:01

Voor FC Barcelona is het jaar 2015 bijna niet te evenaren in het nog zeer prille 2016. De Catalaanse voetbalgrootmacht legde beslag op de Spaanse landstitel, de Copa del Rey, de Spaanse Supercup, de Europese Supercup en het WK voor clubteams. Toch blijft coach Luis Enrique zeer gretig om vrolijk verder te gaan met het winnen van prijzen.

"Deze ploeg raakt nooit vermoeid van het winnen", zegt Luis Enrique op het digitale thuis van Barcelona. "Het doel is om lekker door te gaan met waar we mee bezig zijn. We hebben dit seizoen weer de kans om alle prijzen te pakken", aldus de keuzeheer van Barça, die zaterdag met zijn ploeg de stadsderby tegen Espanyol speelt. "Dit is altijd een speciale pot voetbal."

Luis Enrique zegt dat hij zeer blij is met de speelgerechtigheid van Arda Turan en Aleix Vidal, al kan het tweetal zaterdag nog niet meedoen tegen Espanyol. Verder zegt de trainer dat hij onder de indruk is van Luis Suarez, die dit seizoen aan de lopende band scoort. "Ik ben niet verrast door zijn doelpuntenproductie, we wisten namelijk al dat hij geweldige kwaliteiten heeft. Hij zal altijd een doelpuntenmaker blijven, geen twijfel mogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen