Thomas wil zich in kijker spelen: "Champions League is het doel"

10 november 2017, 14:43

Ryan Thomas van PEC Zwolle kan zich deze week plaatsen voor het WK. Met Nieuw-Zeeland moet hij af zien te rekenen met Peru. In Rusland, mochten de All Whites zover reiken, hoopt de middenvelder zich verder in de kijker van andere clubs te spelen.

"De toekomst ziet er goed uit. Nu richt ik me volledig op PEC. Ik probeer er een geweldig seizoen van te maken, maar natuurlijk wil ik uiteindelijk verder", zegt Thomas tegen RTV Oost. "De manier waarop ik speel is uiteindelijk bepalend voor waar ik terecht kom, of waar ik terecht wil komen. Ik heb het al eerder aangegeven, ik wil mezelf terugzien in de Champions League. Of dat haalbaar is, wie zal het zeggen, maar dat is wel het doel."

Eerst wacht het tweeluik in de play-offs tegen Peru. Nieuw-Zeeland speelt zaterdag thuis, woensdag is de return in Zuid-Amerika. In totaal maakt Thomas ongeveer 40.000 kilometer. "Het wordt wel moeilijk, je speelt toch voor een plek op het WK. Ze gaan niet op hun rug liggen om je te laten winnen. Peru heeft het goed gedaan het afgelopen jaar, ze staan tiende op de wereldranglijst. Als we het halen is dat iets groots."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen