Boze Boschker: "Ze komen ook aan mijn brood"

31 maart 2012, 12:08

Sander Boschker heeft zich even flink laten gelden bij FC Twente in aanloop naar de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Roda JC. De doelman, die de afgelopen weken als vervanger van de geblesseerde Nikolay Mihaylov onder de lat stond bij de Tukkers, greep de teleurstellende 1-1 tegen ADO Den Haag aan om zijn ploeggenoten op scherp te zetten.

"We hebben toch al een jonge groep waarin weinig gepraat en verbaal gecorrigeerd wordt", laat Boschker weten aan Voetbal International. Daar is hij zelf ook schuldig aan. "Sinds ik tweede doelman ben, ben ik rustiger geworden.Maar dit vond ik wel een moment om uit mijn slof schieten", doelt hij op het gelijkspel tegen ADO van een week geleden.

"Ze komen ook aan mijn brood, weet je. Ik heb weleens het idee dat sommige jongens bij ons alleen voor de fun op het veld staan", gaat de ervaren doelman (41) verder. "Ze willen vooral plezier hebben, lekker tikken. Maar dit is profvoetbal, uiteindelijk gaat het alleen om winnen."

Boschker hekelt de in zijn ogen gebrekkige wedstrijdinstelling van zijn teamgenoten. "Je moet tot het uiterste willen gaan, elke wedstrijd weer. Daar zal iedereen toch eens van doordrongen moeten worden. We zijn opnieuw dicht bij iets moois. Daar moet je wel alles voor willen doen en laten."

"Iedereen wil een leuk feestje aan het einde van het seizoen. Maar ik vind feestjes alleen leuk met iets tastbaars in handen. En dat is die schaal. We hebben nu nog geluk gehad, maar daar kunnen we niet op blijven parasiteren", besluit de keeper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen