Gisteren gemist: hattrick Dost, Aubameyang geschorst

15 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 14 januari.

Sterk Liverpool neemt City ongeslagen status af

Manchester City heeft op bezoek bij Liverpool de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. Op Anfield werd het 4-3 voor de thuisploeg. City blijft ruim koploper in de Premier League, maar Manchester United kan maandag bij winst het gat verkleinen tot twaalf punten.

Stöger over schorsing Aubameyang: "Niet belangrijk voor hem"

Borussia Dortmund-trainer Peter Stöger reageerde na afloop van de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg (0-0) op de situatie rondom Pierre-Emerick Aubameyang. De aanvaller werd om disciplinaire redenen buiten de wedstrijdselectie gehouden. Volgens de trainer maakt Aubameyang een ongeïnteresserde indruk.

Wijnaldum kritisch na zege: "Onnodige fouten gemaakt"

Liverpool bezorgde Manchester City zondag de eerste competitienederlaag door op Anfield met 4-3 te winnen. Ondanks die prestatie was Georginio Wijnaldum toch kritisch over het optreden van Liverpool. De middenvelder vond dat er onnodige fouten werden gemaakt.

FC Barcelona rekent dankzij Suárez af met angstgegner

FC Barcelona is er voor het eerst sinds 2007 in geslaagd om in competitieverband te winnen op bezoek bij Real Sociedad. Mede dankzij twee doelpunten van Luis Suárez kwamen de bezoekers terug van een achterstand en wonnen uiteindelijk met 2-4.

Nieuwe hattrick Dost bezorgt Sporting koppositie

Bas Dost heeft Sporting Portugal zondagavond hoogstpersoonlijk de overwinning op laagvlieger Aves bezorgd. Sporting won met 3-0 en de Nederlandse spits maakte alle drie de goals. Dost komt daardoor op negentien doelpunten uit achttien wedstrijden te staan.

Belangrijke uitslagen:

AFC Bournemouth - Arsenal 2-1

Liverpool - Manchester City 4-3

Real Sociedad - FC Barcelona 2-4

Borussia Dortmund - Wolfsburg 0-0

Sporting Portugal - Aves 3-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen