Gisteren gemist: blessure Neymar, Zoet blij met revanche PSV

26 februari 2018, 00:30
Foto: © ProShots

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 25 februari.

FC Utrecht grijpt plek vier na overwinning op FC Twente

Door de rug te rechten en een vroege achterstand om te buigen heeft Utrecht de vierde plek veroverd. De Domstedelingen begonnen vandaag (zondag) erg matig aan de wedstrijd, maar overleefden de Twentse storm en kwamen vlak voor rust op 1-1, via de eerste Eredividie-goal van Sean Klaiber. In de tweede helft klaarde Utrecht via Sander van de Streek en Yassin Ayoub de klus. Twente bleef achter met lege handen en blijft onder de streep bungelen.

City overklast Arsenal en pakt eerste prijs van het seizoen

Manchester City heeft de eerste prijs van het seizoen binnen. In de finale van de League Cup wist de ploeg van Pep Guardiola eenvoudig af te rekenen met Arsenal. Het werd uiteindelijk 0-3 op Wembley. Voor de manager is het zijn eerste prijs met City.

Zoet ondanks bierdouche blij met 'revanche' van PSV

Vorig seizoen speelde Jeroen Zoet de hoofdrol in de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in De Kuip in de Eredivisie, maar net als op alle andere vlakken waren de rollen ditmaal omgedraaid. Omdat PSV uitstekend voor de dag kwam in Rotterdam-Zuid speelde de keeper een bijrol en hoefde hij 'slechts' eenmaal te grabbelen. Al was de tegengoal volgens hem ook onnodig.

Griezmann helpt Atlético aan zege in zeer doelpuntrijk duel

Atlético Madrid heeft zondagavond uitgehaald tegen Sevilla. De nummer zes van de Primera División werd met maar liefst 0-5 verslagen. Antoine Griezmann was goed voor drie treffers. Het verschil met koploper FC Barcelona bedraagt daardoor weer zeven punten.

PSG wint topper met Marseille maar verliest Neymar

Paris Saint-Germain kende in de topper met Olympique Marseille geen enkele probleem met de nummer drie van de Ligue 1. In het eigen Parc des Princes werd vrij eenvoudig met 3-0 gewonnen. Van een feeststemming was niet direct sprake na afloop, omdat Neymar in de slotfase per brancard van het veld moest nadat hij geblesseerd raakte aan zijn enkel.

Belangrijke uitslagen:

Manchester United - Chelsea 2-1

Arsenal - Manchester City 0-3

AS Roma - AC Milan 0-2

Sevilla - Atlético Madrid 2-5

Bayer Leverkusen - Schalke 04 0-2

Lyon - Saint-Etienne 1-1

Paris Saint-Germain - Marseille 3-0

Ajax - ADO Den Haag 0-0

Feyenoord - PSv 3-1

Willem II - Roda JC 1-0

FC Utrecht - FC Twente 3-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen