Slutsky prijst veerkracht Vitesse: "Ik heb de juiste reactie gezien"

16 december 2018, 10:24

Tegen VVV-Venlo leek het wéér mis te gaan voor Vitesse toen Peniel Mlapa een kwartier voor tijd de gelijkmaker scoorde. De Arnhemmers rechtten echter de rug en herstelden razendsnel de voorsprong. Leonid Slutsky is zeer te spreken over de wijze waarop zijn ploeg heeft gereageerd op de onverwachte 1-1.

"We hadden een overwicht. Maar dan komt VVV uit het niets toch op 1-1. Met de eerste kans. Daarna heb ik de juiste reactie gezien van de ploeg. Ik ben zeer tevreden over onze veerkracht", aldus Slutsky tegenover De Gelderlander. Oussama Darfalou maakte op aangeven van Hilary Gong de winnende goal.

Het was voor Gong, die de afgelopen zomer overkwam van AS Trencin, pas zijn derde optreden in de Eredivisie. "Hij was een dure zomertransfer voor Vitesse. Maar hij sukkelde veel met blessures. De laatste weken werd hij fit en nu viel hij goed in. Dit is voor een jonge speler heel erg belangrijk. En voor ons is er nu ook meer variatie in de aanval."

Na teleurstellende resultaten tegen FC Emmen en NAC Breda won Vitesse tegen VVV weer eens. "Er stond toch druk op de wedstrijd. We hadden de controle, maar moesten oppassen voor de counter van VVV."

Lees ookLinssen opgelucht: "Anders was de pleuris uitgebroken"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen