Van den Brom blikt terug: "We moeten nu verder zijn dan toen"

23 augustus 2019, 15:48

John van den Brom verwacht dat FC Utrecht zondagmiddag met VVV-Venlo een tegenstander treft die zich op de eigen helft terugtrekt. Het wordt voor de Domstedelingen niet de eerste keer dit seizoen dat zij het opnemen tegen een club die op de tegenaanval gokt. In de voorronde van de Europa League trof Utrecht het Bosnische Zrinjski Mostar, dat uiteindelijk over twee wedstrijden te sterk was.

VVV heeft volgens Van den Brom een team dat inzakt op de eigen helft. "En ze schuwen het zelfs niet om met veel mensen in de eigen zestien te staan. Die muur moeten wij doorbreken, maar we moeten ook beducht zijn op de counter. Als ik dit zeg, komt bij mij een herinnering naar boven: de eerste Europese wedstrijd speelden we ook tegen een tegenstander die heel compact speelde en gevaarlijk was in de counter. We moeten verder zijn dan toen. Tegen VVV moeten we dezelfde kansen kregen als tegen Zrinsjki, maar dan moeten we ze afmaken."

FC Utrecht veroverde tot nu toe zeven punten in drie wedstrijden. De Domstedelingen versloegen ADO Den Haag (2-4) en PEC Zwolle (3-1). Vorig weekend werd er gelijkgespeeld tegen Feyenoord. "Het gelijkspel was goed, maar er had altijd meer ingezeten. Het heeft niet veel zin om daar op terug te blijven kijken, want het gaat erom wat we zondag kunnen doen. Zondag wacht een andere tegenstander, die zich waarschijnlijk zal ingraven en zal loeren op de counter. VVV gaat de muur optrekken en die moeten wij doorbreken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen