Voormalig Willem II'er Palacios niet naar Barca, maar naar MLS

14 augustus 2019, 16:48

Voormalig Willem II-verdediger Diego Palacios (20) heeft een contract getekend bij Los Angeles FC. De linksachter leek lang op weg naar FC Barcelona, om daar in het tweede te voetballen, maar die transfer liep uiteindelijk op niets uit. Aucas FC heeft hem inmiddels verkocht aan de MLS-club.

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. FC Barcelona had interesse in de oud-Willem II'er en werd concreet, maar mede door de komst van Junior Firpo werd de overgang uiteindelijk niets. De Catalanen wilden zo'n zes miljoen euro betalen voor de back, waarbij Willem II naar verluidt een percentage had bedongen, omdat hij vorig seizoen in de etalage werd gezet in Tilburg. 

Als die afspraak er inderdaad ligt, dan hoeft men in Tilburg niet te treuren. Naar verluidt betaalt de koploper van de Western Conference van de MLS namelijk niet minder geld voor de verdediger, die tijdens het WK Onder 20 jaar eveneens een goede indruk maakte. Hoeveel er exact is overgemaakt, heeft de club niet bekend gemaakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen