Irritaties bij Jansen ondanks ruime zege Heerenveen op VVV

29 september 2019, 09:20

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen was blij met de 0-3 zege van zijn ploeg op VVV-Venlo, maar niet over het vertoonde spel van zijn elftal. De oefenmeester stoorde zich vooral aan de momenten dat Heerenveen slordig omging met het balbezit.

Het begin van de Friezen in Venlo was uitstekend, want het strafte fouten van de thuisploeg genadeloos af. Na dertien minuten was het 0-2. "Ik was super blij met de start, je komt zo meteen goed in de wedstrijd", analyseert Jansen de sterke openingsfase van zijn ploeg tegenover FOX Sports. In het verloop van de wedstrijd zag Jansen zijn ploeg de controle bij vlagen echter verliezen. "De ruimtes werden groter en zij konden makkelijk doorvoetballen.

Naar voren lukte ons dat minder goed."

Dat het uiteindelijk 0-3 wordt, stelt Jansen toch niet helemaal tevreden. "In balbezit waren we ongelofelijk slordig, dat irriteert me. Dat was heel slecht. Er waren zoveel momenten dat we konden counteren of de bal in de ploeg konden houden. We moeten beter met elkaar gaan voetballen, want vandaag was niet goed."

Lees ook: Dramatisch begin kost VVV-Venlo de kop tegen SC Heerenveen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen