Jansen duidelijk over duel bij VVV: "Wij moeten gewoon winnen"

27 september 2019, 17:28

Voor Johnny Jansen bestaat er geen misverstand over de wedstrijd op bezoek bij VVV-Venlo. De trainer van SC Heerenveen vindt dat zijn ploeg aan de stand verplicht is om in Venlo de drie punten te pakken en te stijgen op de ranglijst.

VVV verloor alleen nog in eigen huis van Ajax (1-4), maar Jansen denkt dat zijn ploeg ook kan winnen in De Koel. "Ik denk dat wij beter zijn dan VVV", laat hij in gesprek met de Leeuwarder Courant weten. "Wij moeten gewoon winnen."

Die woorden laten er geen misverstand over bestaan: Jansen eist drie punten, maar weet dat daarvoor het wedstrijdplan goed moet zijn. "We zijn heel aardig onderweg. Maar nu moeten we onszelf en het publiek ook belonen met punten."

Alleen Jan Ras is afwezig in de selectie van de Friezen. Verder heeft Jansen iedereen tot zijn beschikking.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen