Bosz ziet Werder dankzij goal Klaassen punt pakken

26 oktober 2019, 20:31
Bosz ziet Werder dankzij goal Klaassen punt pakken

In een spectaculair duel hebben Bayer Leverkusen en Werder Bremen met 2-2 gelijkgespeeld. De thuisploeg van Peter Bosz zal het meest balen van het gelijkspel, aangezien het een kwartier voor tijd de winnende 3-2 afgekeurd zag worden.

Lucas Alario, die eerder al de 2-2 maakte, leek de matchwinner te worden door ook de derde Bayer-treffer te maken, maar scheidsrechter Martin Petersen keurde het doelpunt wegens hands af. In de eerste helft had Omer Toprak met een eigen goal de thuisploeg op voorsprong gezet.

Via Milot Rashica (ex-Vitesse) gingen beide ploegen met een gelijkspel rusten, waarna Werder uitstekend aan de tweede helft begon. Davy Klaassen deed zijn voormalig trainer pijn door vanaf de rand van de zestien feilloos raak te schieten. Dankzij Alario was het niet genoeg voor de overwinning, maar pakten beide ploegen een punt in Leverkusen.

Bosz staat door het gelijkspel op een achtste plaats in de Bundesliga. Werder Bremen komt vooralsnog niet verder dan de bovenkant van het rechterrijtje.

Lees ook: Record Lewandowski

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen