Zlatan belooft meer na goal: "In San Siro zal ik als god juichen"

11 januari 2020, 21:16

Zlatan Ibrahimovic kende een fraaie terugkeer in de basis bij AC Milan. De 38-jarige spits scoorde bij zijn eerste basisplaats sinds hij deze winter terugkeerde bij de dolende grootmacht. De Zweed belooft echter nog veel beter te worden.

Maandag scoorde hij niet tijdens zijn terugkeer in San Siro, toen hij als invaller op 0-0 bleef steken tegen Sampdoria. Uit bij Cagliari (0-2) was het wel raak, toen Ibrahimovic de tweede treffer van de middag produceerde. Hij juichte ingetogen. "In San Siro zal ik als een god juichen, niet hier. Ik dank God wel iedere keer als ik scoor, op die manier merk ik dat ik leef", verklaart Ibracadabra in gesprek met Italiaanse media.

De jaren beginnen te tellen voor Ibrahimovic, merkt de Zweed zelf. Het duurt hem langer dan verwacht om meteen fit te worden en zijn team van dienst te zijn. "In de beginfase leed ik een paar keer balverlies, maar ik heb gewoon wedstrijdritme nodig. Ik voelde me goed. De trainer wilde me gezien mijn leeftijd rust gunnen, maar er is geen probleem. Mentaal zit het goed, nu moet mijn lichaam nog volgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen