Lyon ziet Champions League-hoop vervliegen in Lille

8 maart 2020, 23:36   Bijgewerkt: 9 maart 2020, 07:19

Olympique Lyon staat in de achtste finales van de Champions League en won al met 1-0 van Juventus, waardoor het een goede kans maakt om de kwartfinales te bereiken. De kans is groot dat de return voorlopig het laatste CL-duel van de ploeg van Lyon wordt. In de competitie gaat het namelijk niet goed met de formatie van Rudi Garcia.

Zondag ging het uitduel met Lille met 1-0 verloren en dat was een nederlaag die Lyon absoluut niet kan gebruiken. Het gat met Lille, dat vierde staat, bedraagt nu namelijk negen punten. Lyon staat zevende en moet bij de eerste drie eindigen om volgend seizoen wederom in het miljardenbal te laten uitkomen. Er moest vanavond dus gewonnen worden om nog kans te houden, maar door het verlies in Lille lijkt de race nu wel gelopen. Loic Remy maakte vanavond de enige treffer. Kenny Tete bekeek het duel overigens negentig minuten vanaf de reservebank.

Een uitweg voor Lyon is overigens nog wel de bekerfinale. Wint het de eindstrijd van Paris Saint-Germain, dan kan het alsnog Europa in gaan. Op dat duel zal de nodige druk komen te leggen vanwege het teleurstellende Ligue 1-seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen