Bosz zag lange veld van Mönchengladbach als 'een compliment'

24 mei 2020, 16:30   Bijgewerkt: 24 mei 2020, 17:29

Borussia Mönchengladbach heeft zaterdagmiddag voor de wedstrijd tegen Bayern Leverkusen het veld bewust niet gemaaid. De Duitse club wilde de ploeg van Peter Bosz uit het spelritme halen, mede door de slechte grasmat. Dat ziet de Nederlandse coach vooralsnog een compliment. "Als het opzettelijk was, was het een compliment voor mijn team."

Dat zei hij tegenover Kicker over het slechte veld dat er zaterdag in het stadion van Gladbach lag. "De grasmat was langer dan we dat graag zouden zien. Het liefst spelen wij op een vlak en nat veld, waar de bal snel op kan rondgaan", bevestigde Bosz. "Maar we hebben te maken met deze omstandigheden. Daarin hebben de jongens het heel goed gedaan." Bayer won knap van de directe concurrent.

Lees ookImponerend Leverkusen: "We speelden dapper vooruit"

En de overwinning stemde Bosz logischerwijs positief. "We bouwen het team zo op, dat we altijd vooruit kunnen voetballen", aldus Bosz. "Dat willen we en ik denk dat we het heel goed kunnen." Domper op de feestvreugde was dat Jonathan Tah niet inzetbaar was vanwege een blessure. "Ik hoop dat hij dinsdag weer inzetbaar is", zei Bosz over het treffen met VfL Wolfsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen