Insigne keert terug in selectie Napoli voor EL-duel met AZ

19 oktober 2020, 17:22

Napoli-coach Gennaro Gattuso heeft Lorenzo Insigne terug voor het Europa League-duel met AZ komende donderdag. De Italiaanse aanvaller traint weer mee in groepsverband en hoopt tegen de Alkmaarders als invaller zijn rentree te kunnen maken. Insigne liep op 27 september een hamstringblessure op, maar lijkt tijdig hersteld voor de opening van het Europese seizoen.

Dat is een flinke opsteker voor Napoli, waar Insigne de aanvoerdersband draagt. De Italiaanse vleugelspeler hield aan het treffen met Genoa een spierblessure over, waardoor hij ruim drie weken moest toekijken. Volgens Sky Sports hoopt hij tegen AZ zelfs al zijn rentree binnen de lijnen te maken. Morgen krijgt de selectie overigens de uitslag van een nieuwe corona-testronde. 

De 29-jarige linksbuiten speelt sinds 2009 in de hoofdmacht van Napoli en verwierf zich door de jaren heen een sterrenstatus. Dit seizoen bleef zijn inbreng beperkt tot slechts twee competitieduels, waarin hij wel eenmaal scoorde. Napoli bezet de vierde plaats in de Italiaanse competitie. Dit weekend walsten de Napolitanen nog met 4-1 over het sterke Atalanta heen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen