Van Hanegem kraakt Jørgensen: 'Nou, op de e-bike zetten en weg'

24 januari 2021, 22:25
Van Hanegem kraakt Jørgensen: 'Nou, op de e-bike zetten en weg'

Willem van Hanegem is er niet rouwig om als Feyenoord binnenkort afscheid neemt van Nicolai Jørgensen. De Deense spits is deze week veelvuldig in verband gebracht met een overgang naar Galatasaray. Tegen AZ was Jørgensen zondag trefzeker, maar dat doelpunt bevestigde alleen maar het beeld van Van Hanegem over de aanvaller.

Jørgensen maakte zondag na een halfuur de 1-1 tegen AZ. 'Zag je trouwens hoe Jørgensen scoorde? Hij blokte zich langs Bizot en Martins Indi en toen duwde hij de bal over de lijn. Zo onbeholpen. Galatasaray zou er nog miljoenen voor willen neertellen. Nou, op de e-bike zetten en weg', schrijft Van Hanegem in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad.

De Kromme denkt niet dat Feyenoord er op achteruit gaat als Jørgensen vertrekt. 'En dan niet zeuren over het niveau van Lucas Pratto. Die komt uit Argentinië, werd meteen op kunstgras tegen Sparta opgesteld. En na een tweede en derde optreden is hij al volledig afgeschreven. Alsof die gozer niet mee zou kunnen in de eredivisie. Kijk, het is geen Myron Boadu. Dat vind ik een heerlijke speler. Maar laten we nou niet doen alsof hij slechter is dan wat ons wekelijks wordt voorgeschoteld. Misschien moet je hem het gevoel geven dat hij welkom is.'

Lees ookJørgensen bespreekt Galatasaray-geruchten en oogblessure

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen