Drommel negatieve verrassing voor Afellay: "Hij pakt geen punten"

26 december 2021, 11:23
Foto: © ProShots

Voor Ibrahim Afellay is Joël Drommel de grootste teleurstelling van de eerste seizoenshelft in de Eredivisie. De 25-jarige doelman van PSV kent een stroeve start in Eindhoven nadat hij afgelopen zomer overkwam van FC Twente.

Drommel ligt al maanden onder een vergrootglas. De keeper maakte al enkele kostbare fouten, wat hem de nodige kritiek opleverde. "Hij pakt geen punten voor PSV. Bij elke tegengoal is er twijfel, zelfs als het niet zijn fout is. Iemand als Lars Unnerstall, die PSV heeft laten gaan, straalt veel meer uit. Daar staat wat in het doel", aldus Afellay bij de NOS.

Theo Janssen vindt PEC Zwolle het meest tegenvallen. De Zwollenaren veroverden slechts zes punten en staan stijf onderaan. "Eigenlijk hoort PEC rond plek 12 tot 14 te staan. Het voetbal is niet best en de trainerswissel werpt nog geen vruchten af. Dick Schreuder is een coach met een duidelijke filosofie. Hij wil dominant aan de bal zijn. Maar je zit bij PEC, niet bij Ajax. Vergeet dat idee maar even en zorg dat je punten gaat pakken, zou ik zeggen", aldus de voormalig middenvelder.

Voor Joep Schreuder springt PSV er in negatieve zin uit. "Vanwege de cruciale Europese wedstrijd tegen Benfica. PSV was in die periode goed bezig, maar greep toch naast de Champions League. Dat was een zware dreun, een grote teleurstelling voor het Nederlands voetbal in het algemeen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen