Mbappé slaat hard terug na geruchten: "Wat een complete onzin"

17 oktober 2022, 08:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kylian Mbappé heeft zondagavond na de minimale zege op Olympique Marseille hard van zich afgeslagen in de pers. De afgelopen week was er in de media veel de doen over de 23-jarige aanvaller, die zijn vertrekwens bij Paris Saint-Germain uitgesproken zou hebben en in de komende transferwindow zou willen vertrekken. Na afloop van de kraker in de Ligue 1 reageert Mbappé op de geruchten.

"Ik ben heel blij hier, ik heb nooit gevraagd om een vertrek in januari", begint de Fransman zijn betoog. "Ik begrijp niet waar dit verhaal vandaan komt. Ik was net zo geschokt als iedereen. Ik lag te slapen toen die geruchten naar buiten kwamen en was verbijsterd toen ik het later las. Ik had 's avonds echter een wedstrijd, dus ik moest er mee dealen", aldus Mbappé.

De aanvaller ontkent met kracht dat hij zou willen vertrekken bij PSG. "Ik kan alleen maar zeggen dat het complete onzin is. De mensen kunnen denken dat ik betrokken ben bij deze geruchten, maar dat ben ik op geen enkele manier. Zowel direct als indirect niet", zo bevestigt Mbappé.

PSG in vorm

Ondanks de geruchten in de media gaat het Mbappé voorlopig goed af in de competitie. Met 29 punten uit elf wedstrijden gaat PSG aan kop in Frankrijk en ook groep H van de Champions League staat de Franse topclub momenteel bovenaan. Samen met supersterren Lionel Messi en Neymar vormt Mbappé een levensgevaarlijke voorhoede en zelf was de aanvaller al goed voor twaalf doelpunten dit seizoen. 

Lees ook: 'Bom barst: 'verraden' Kylian Mbappé wil PSG in januari verlaten'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen