Messi, Neymar en Mbappé fit én met goed gevoel naar WK

13 november 2022, 14:57

Paris Saint-Germain gaat met een goed gevoel de winterbreak in. Zonder zich overmatig in te spannen, won de club uit de Franse hoofdstad zondagmiddag met 5-0 van Auxerre. Niet onbelangrijk met het oog op het WK: Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé kwamen de wedstrijd zonder kleerscheuren door.

De sterspelers van PSG verschenen in het laatste voor de WK-break gewoon aan de aftrap tegen Auxerre. Het werd een wedstrijd waarin de koploper van de Ligue 1 niet diep hoefde te gaan om de winst veilig te stellen. Voor rust wisten de Parijzenaars eenmaal te scoren. Dat gebeurde via Mbappé, die na een fraaie aanval de 1-0 voor zijn rekening nam.

PSG voerde na rust de score flink op. Niet Messi, Neymar of Mbappé, maar Carlos Soler, Achraf Hakimi, Renato Sanches en Hugo Ekitike zorgden ervoor dat de ploeg van trainer Christophe Galtier naar een zeer ruime overwinning uitliep. Voor Neymar en Messi zat de wedstrijd er een kwartier voor tijd op. Mbappé maakte de negentig minuten gewoon vol.

Lange winterbreak

Voor PSG begint na de wedstrijd tegen Auxerre de lange winterstop. Vlak voor de jaarwisseling, op 28 december, komen de Parijzenaars weer in actie. Dan staat een duel met Strasbourg op het programma. Op 1 januari komt PSG in actie tegen Lens, waarna de Franse competitie weer even stilligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen