'Ten Hag denkt aan spits uit Serie A, maar heeft eerst andere prioriteit'

9 november 2022, 16:59

Manchester United wil zich komende winter hoe dan ook versterken met een nieuwe aanvalsleider. Voor de spitspositie is het oog van de topclub nu gevallen op Victor Osimhen, die een van de sterspelers is bij de Italiaanse koploper Napoli. Osimhen wordt gezien als mogelijke vervanger van Cristiano Ronaldo.

Dat schrijven diverse Engelse media. Manchester United moet komende winter waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe aanvaller omdat Cristiano Ronaldo bezig is aan zijn laatste weken als speler van de topclub. Engelse media vermoeden dat de Portugese steraanvaller na het wereldkampioenschap op zoek gaat naar een nieuwe club, waar de kans op speeltijd groter is.

Daarom is nu Osimhen in beeld. Eerder vielen al onder meer de namen van Eric-Maxim Choupo-Moting en Dusan Vlahovic, maar met Osimhen zou coach Erik ten Hag een van de meest gevreesde spitsen van Europa binnenhalen. In tien Serie A-wedstrijden was de Nigeriaanse aanvaller al goed voor acht doelpunten.

Toch heeft Manchester United volgens Fabrizio Romano eerst een andere prioriteit. De bezetting op de rechtsbackpositie is dun, vooral omdat Aaron Wan-Bissaka niet meer als kandidaat wordt gezien. Diogo Dalot presteert uitstekend, maar Ten Hag hoopt op een serieuze concurrent voor de Portugees. Afgelopen zomer was Sergiño Dest in beeld, maar hij verkaste naar AC Milan.

Lees ook: Ten Hag zet drie spitsen op verlanglijst

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen