'Overmars en Van Bommel willen Blind verlossen van Ajax-bank'

8 december 2022, 23:30

In België dook vandaag een opvallend gerucht op. De krant Het Nieuwsblad wist namelijk te melden dat het Antwerp FC van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars deze winter een poging gaat wagen om Daley Blind naar België te halen. 

De krant baseert zich op 'bronnen rondom Ajax'. Het contract van Blind loopt aankomende zomer af, maar omdat hij door zijn huidige trainer Alfred Schreuder regelmatig naar de bank is verwezen zou Antwerp een overgang in de komende winter als serieuze optie zien. 

Helemaal nieuw is de interesse van de Belgen in Blind niet. Afgelopen zomer zou Overmars ook al een poging hebben gewaagd om hem te verleiden tot een overstap. Omdat Blind op dat moment nog een onbetwiste basisplaats had bij Ajax én het WK in november voor de deur stond bedankte hij op dat moment echter voor de eer en richtte hij zich op een nieuw seizoen bij de club die waar hij zijn jeugdopleiding genoot. 

Een klein half jaar later ziet de wereld er voor Blind echter heel anders uit bij Ajax. Schreuder liet hem in het Champions League-duel bij Rangers FC (1-3 winst) begin november op de bank ten faveure van Owen Wijndal. Toen die vervolgens geblesseerd uitviel koos de trainer niet voor Blind maar mocht Devyne Rensch de wedstrijd uitspelen. Diezelfde Rensch hield Blind vervolgens een week later op de bank tijdens de verloren topper tegen PSV (1-2). In het Nederlands elftal behield Louis van Gaal vooralsnog wél het vertrouwen in Blind, die als linker wingback verzekerd is van een basisplaats op het WK in Qatar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu Tadic nog naar Antwerp en dan kan Ajax een nieuw gezicht krijgen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen