Van der Gijp en Derksen walgen van uitspraken over Hélène Hendriks

29 maart 2023, 23:38
Van der Gijp en Derksen walgen van uitspraken over Hélène Hendriks

René van der Gijp en Johan Derksen nemen het op voor Hélène Hendriks. Deze week werd Hendriks door schrijfster Stéphanie Hoogenberk onder meer een 'blonde del', een 'hoer' en 'verschrikkelijk' genoemd naar aanleiding van de wijze waarop Hendriks reageerde op de verhalen over de misstanden bij NOS Sport.

Hoogenberk zei in haar podcast dat ze Hendriks 'professioneel supergoed' vindt, maar kan niet goedkeuren dat ze 'dingen zei als: ja, mij zou het niet raken, maar dat ben ik'. "Ze zegt: 'Ík zou het grappig vinden.' Dus Hélène is iemand… Dat vind ik een gevaarlijk soort vrouw. Het is 'one of the guys', zo profileert zij zich. Kitty Herweijer heeft er een andere term voor: pick-me girl. Ik heb een hekel aan dit soort vrouwen. Echt een verschrikkelijke hekel."

"Zij praat eigenlijk alles goed wat in dat NOS-artikel staat. Bij alles zegt ze: 'Míj zou het niet uitmaken.' Afgelopen vrijdag was ze weer op televisie. Die hoer", zei Hoogenberk zelfs. Over die belediging voegde ze toe: "Ja, het maakt haar niet uit." Woensdagavond spraken Van der Gijp en Derksen hun walging uit over de uitspraken. "Hélène is gewoon een tof wijf, en die wordt dan tot op het bot beledigd...", zei Derksen onder meer. 

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Hèlène moet dat smerige jaloerse wijf aanklagen en een schadevergoeding vragen van 5 miljoen , dat zal die Hogebèrk teef leren.

Berry Blues
Link gekopieerd!
avatar

Wil Stephanie hoogenberk op de manier bekend worden om op deze manier te reageren Wat een takje wijf

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
avatar

pretentieus wicht is het met haar streepjes.

BollaReus
Link gekopieerd!
avatar

Zou Hélène in de plaats van Marghadi het ook kunnen overleven bij de NOS destijds ?

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Sja, hoe hypocriet kun je zijn? Ik wil die uitspraken absoluut niet goedpraten, maar als de heren zelf de één na de ander afzeiken of de grond in boren dan vinden ze dat heel normaal, maar oh wee als iemand anders wat roept. Dan is het opeens een schande.

KROTJE
Link gekopieerd!
avatar

Volkomen en volledig gelijk hebt u PPMS.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen