Derksen over Ajax-directeur Mislintat: 'Ik vind het wel gek dat deze langharige, onverzorgde Duitser...'

11 april 2023, 22:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Johan Derksen verbaast zich over het feit dat kersvers Ajax-directeur Sven Mislintat zich direct bij zijn presentatie openlijk hard heeft gemaakt voor een langer verblijf van trainer John Heitinga. Ook kwam Derksen bij Vandaag Inside nog maar eens terug op het vertrek van Mislintat's voorganger Marc Overmars. Mislintat meldde dinsdag bij zijn presentatie onder meer dat Heitinga wat hem betreft "op pole positie" ligt om ook volgend seizoen voor de groep te staan in Amsterdam. René van der Gijp is er nog niet over uit of de interim-trainer zich in de afgelopen maanden als permanente optie heeft bewezen. "Hij heeft mij nog niet overtuigd." Derksen werpt daarop tegen dat Heitinga "ook niet gefaald" heeft. Wat Derksen vooral verbaast is dat Mislintat direct zijn steun uitsprak voor de huidige trainer. "Ik vind het wel gek dat deze langharige, onverzorgde Duitser die nergens wat van weet binnenkomt en gaat staan te oreren dat hij (Heitinga, red.) waarschijnlijk mag blijven en dat hij goed bezig is, dat vind ik maar vreemd hoor."FootballTransfers: Ajax moet vrezen voor leegloop: acht (!) spelers staan voor een vertrek

Als het aan Derksen had gelegen was Ajax nooit zo ver gegaan om Marc Overmars direct de laan uit te sturen toen hij begin 2022 in opspraak kwam vanwege ongepaste berichten aan vrouwelijke Ajax-medewerkers. "Sinds Overmars weg is, is het nooit meer goed geweest bij Ajax. Patrick Kluivert veroorzaakt een dodelijk ongeluk en krijgt een tweede kans, Danny Blind rijdt met een stuk in z'n hol tegen een auto met een vrouw met baby aan, tweede kans. Overmars verstuurt een foto van z'n pik, geen tweede kans." 

Reacties

Lekker bezig
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wel fijn dat ie zelf geen lang haar en onverzorgde uitstraling heeft :p

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er waren uitzendingen waarin hij onverzorgder uitzag dan CatWeazle. Het geeft niet als hij het leuk vindt, maar waarom toch altijd net doen Derksen, alsof wat anderen behalve je familie en Gijp (voor de vrede) het niet goed doen. Ga in dit geval lekker naar de RvC van Ajax toe en zegt het hen in hun gezicht hoe je er over denkt. Maar nee hoor dit durf je niet, alleen maar vanuit je beschermde omgeving blèren, laf....Peter R. de Vries constateerde dit al.

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Derksen kritiek geeft is het alsof je door een strontkar wordt overreden...... Derksen is synoniem voor een mens van laag allooi.

Richard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wat een woke naam heeft u, chapeaux! en wat een tactvolle reactie

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vraag me af of u weet wat Woke echt is of praat u uw goeroe Johan de Snor blindelings na, dus papagaaitje spelen.

Richard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

aaah, op uw teentjes getrapt?

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit moet toch wel het schoolvoorbeeld zijn van iemand die het volledig ontbreekt aan zelfreflectie... 😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen