Bayer Leverkusen is nog lang niet klaar en waarschuwt Bayern München na winst van DFB Pokal

26 mei 2024, 10:51   Bijgewerkt: 26 mei 2024, 10:56
Foto: © Imago

Bayer Leverkusen heeft beslag weten te leggen op de DFB Pokal, maar als het aan sportdirecteur Fernando Carro ligt, blijft Leverkusen een serieuze kandidaat om Bayern München uit te dagen ieder jaar. In de reeds geëxpandeerde prijzenkast van Die Werkself kunnen nog wel wat nieuwe prijzen, zo vindt Carro.

Leverkusen werd in de Bundesliga al ongeslagen kampioen, maar won om zaterdagavond ook de DFB Pokal-finale van FC Kaiserslautern. “Als je twee titels in de geschiedenis hebt gewonnen en nu nog eens twee in één jaar, is dat natuurlijk iets speciaals. We hebben hier heel hard voor gewerkt”, zo vertelt de sportdirecteur tegenover Kicker.

Artikel gaat verder onder video

“We zijn allemaal heel gelukkig en willen nu op dit niveau blijven. Daar gaan we in elk geval alles aan doen. Het doel is duidelijk: de bovenste plaats behouden. Natuurlijk is Bayern van oudsher het sterkste team van Duitsland. Ook volgend seizoen willen we minimaal de strijd aangaan met hen”, gaat Carro verder.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie

Dit is het virtuele speelschema van de play-offs, waarin de top van de Keuken Kampioen Divisie strijdt om promotie en de nummer zestien van de Eredivisie juist probeert degradatie te voorkomen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Wel een prestatie van de club die in Dortmund en Bayern seizoen na seizoen als meerdere moest accepteren dat zeker, maar dat 1 speler van Atalanta (Lookman) het imago en de huidige status kon beschadigen is bedenkelijk.....

QuarlonK
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Ik denk dat als je vooraf Leverkusen had gevraagd om te tekenen voor de huidige resultaten ze dat zeker gedaan hadden. Twee titel in de geschiedenis en nu twee in een jaar. Van beschadiging is denk ik geen sprake al zullen ze ongetwijfeld nog balen van die finale

Allback
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Voor de internationale voetballiefhebbers is het te hopen dat Leverkusen aan blijft haken. Zou de Duitse competitie toch wel iets leuker maken dan alleen wachten wanneer Bayern kampioen wordt en Dortmund erachteraan hobbelt.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Machtige prestatie. Hopelijk blijven ze inderdaad meedoen als nieuwe uitdager van de gevestigde orde. Dat maakt de competitie alleen maar leuker.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen