‘Nederlandse trainers willen Barcelona dwarszitten en jagen op Frimpong’

12 juni 2024, 15:18
Foto: © Imago

Niet alleen FC Barcelona, maar ook Manchester United en Liverpool zitten achter Jeremie Frimpong aan. De Oranje-international heeft een afkoopsom van veertig miljoen euro in zijn contract staan, maar die verloopt op 14 juni, zo schrijft BILD.

Op maandag kwam al naar buiten dat Barcelona een bod heeft ingediend bij Bayer Leverkusen voor Frimpong. Om aan de afkoopsom van veertig miljoen euro te voldoen, zullen de Catalanen eerst moeten verkopen. Ook een ruildeal met Ansu Fati behoort tot de mogelijkheden.

Artikel gaat verder onder video

Volgens de Duitse krant zijn er nu kapers op de kust. Het Liverpool van Arne Slot en het Manchester United van Erik ten Hag zouden namelijk graag de Nederlander inlijven. Ook Bayern München zou navraag hebben gedaan naar de international, maar die gesprekken vorderen vooralsnog niet.

De interesse voor de 23-jarige Frimpong komt niet uit de lucht vallen. De speler, die op de hele rechterflank uit de voeten kan, kwam in alle competities 47 keer in actie voor de Duitse kampioen. Daarin scoorde hij veertien keer en gaf hij twaalf assists.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Eerste Eredivisie-target van Arne Slot is bekend: Liverpool hoort vraagprijs van 50 miljoen

Het eerste transferdoelwit uit de Eredivisie van Arne Slot bij Liverpool lijkt bekend: een speler van PSV.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen