'Mané ontvangt duizelingwekkende recordboete en lijkt op weg naar uitgang'

17 april 2023, 08:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sadio Mané heeft een slechte beurt gemaakt in Duitsland en er lijkt geen plaats meer voor hem bij Bayern München. De Senegalees liet zich afgelopen week niet van zijn beste kan zien, want na de verloren Champions League-wedstrijd met Manchester City gaf hij een klap aan Leroy Sané. Daar heeft de pijlsnelle buitenspeler wel een straf voor gekregen. 

De klap heeft hem ook een torenhoge boete opgeleverd van ruim boven de 300.000 euro, zo meldt de doorgaans goed geïnformeerde Florian Plettenberg bij Sky90. Dit is de hoogste straf ooit voor een speler van Bayern. 
 

Naast een boete van 300.000 euro zat Mané ook nog een disciplinaire schorsing uit tegen TSG Hoffenheim. Lothar Matthäus vindt de straf gerechtvaardigd. “Ik ben niet geschrokken van deze straf, het is een straf die gepast is”, geeft de oud-international van Duitsland aan bij Sky. Bayern heeft nog niet gereageerd op deze geruchten. 

Artikel gaat verder onder video

De Duitse tak van Sky denkt dat het niet lang meer gaat duren voordat Mané vertrekt bij Bayern. De kersverse trainer Thomas Tuchel speelt liever met andere buitenspelers en vindt het niet erg om de Senegalees te laten gaan deze zomer. De aanvaller kwam afgelopen zomer nog voor 32 miljoen euro over van Liverpool. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen