'Nieuwe toptransfer in de maak: Liverpool en United gaan in gesprek met wereldkampioen'

17 april 2023, 11:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Alexis Mac Allister zou zomaar eens de volgende wereldkampioen kunnen zijn die voor veel geld de overstap maakt naar een Engelse topclub. De Argentijnse middenvelder staat momenteel weliswaar nog onder contract bij Brighton & Hove Albion, maar is volgens Fabrizio Romano bezig aan zijn laatste maanden bij die club.

Chelsea baarde begin dit kalenderjaar opzien door een gigantisch bedrag neer te tellen voor de komst van Enzo Fernández. De middenvelder had een paar maanden eerder de overstap gemaakt vanuit zijn thuisland Argentinië naar Benfica en speelde zich daar in de kijker van de nationale ploeg. Fernández begon tijdens het afgelopen WK in Qatar weliswaar op de bank, maar speelde zich gaandeweg het eindtoernooi in de ploeg en groeide uit tot een van de smaakmakers bij de uiteindelijke wereldkampioen.

Artikel gaat verder onder video

Fernández vormde op het middenveld een goed duo met Mac Allister. De middenvelder van Brighton & Hove Albion moest in Qatar evenals Fernández in eerste instantie genoegen nemen met een reserverol, maar kreeg na de nederlaag tegen Saoedi-Arabië in de eerste groepswedstrijd het vertrouwen van bondscoach Lionel Scaloni. Mac Allister stelde niet teleur en gaf zijn basisplaats niet meer uit handen. De middenvelder nam zijn goede vorm van het WK mee terug naar Brighton & Hove Albion, waar hij zich in de kijker heeft gespeeld van Liverpool en Manchester United.

Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde Romano althans. Mac Allister is bij Brighton & Hove Albion weliswaar in het bezit van een contract tot medio 2025, maar aast op een zomerse transfer. Voor Mac Allister en zijn management is het ‘honderd procent’ zeker dat hij volgend seizoen ergens anders voetbalt. Volgens Romano gaan Liverpool en Manchester United spoedig in gesprek met de middenvelder. Liverpool en Manchester United worden ook in verband gebracht met de komst van Jude Bellingham, maar Liverpool lijkt door zijn naam al een streep te hebben gezet.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen