Perez gelooft ogen niet: 'Dat we dit nog meemaken! Een positieve hoofdrol bij Ajax'

16 april 2023, 21:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kenneth Perez is stomverbaasd door het optreden van Jorge Sánchez in de eerste helft van de wedstrijd tegen FC Emmen. Ajax leidt bij rust met 2-0 dankzij doelpunten van Sánchez en Steven Bergwijn; bij de tweede goal kwam de assist van de Mexicaanse rechtsback.

"Dat we dit nog gaan meemaken. Dat Sánchez een hoofdrol speelt in positieve zin!", zei Perez in de pauze van de wedstrijd. Mede-analist Kees Luijckx reageerde: "We kunnen hem wel het hele seizoen blijven afzeiken, maar het is niet makkelijk om nieuw bij een club te komen waar het totaal niet draait. Soms heb je dit soort wedstrijden nodig."

Artikel gaat verder onder video

Perez gaf evenwel aan dat Sánchez simpelweg niet goed speelde dit seizoen. "Hij is niet best. Afzeiken, tja… Het is gewoon benoemen wat jij ziet als voetballiefhebber en voetbalduider. Ik vind het wel goed dat hij bij de 2-0 Bergwijn kiest en niet Taylor, ondanks dat Bergwijn het tweede station was."

Luijckx plaatste nog wel een kanttekening in Sánchez' voordeel. "Ajax moet zich ook afvragen waarom geen verdediger dit seizoen goed uit de verf komt. Dat voordeel van de twijfel heeft hij voor mij nog wel."

De ontwikkelingen bij Ajax - FC Emmen volg je in ons
liveblog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Perez is een anti-Ajax meneer die met een hoop wrok rondloopt vanwege zijn halfmislukte Ajaxtijd. Van die man moeten we geen positieve opmerking over wie of wat dan ook van Ajax verwachten. Hij is vergelijkbaar met van Hooijdonk die ook met allerlei frustraties rondloopt. Dit wat hij nu zegt over Sanchez zegt hij ook met zo'n toontje. Die zogenaamde analisten zitten daar zowat allemaal met wraakgevoelens vanuit het verleden. Sneijder is ook zo'n mannetje, Kuyt idem dito met zijn boek. Zielige types.

Capitano2019
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerst je bril af doen jongen. Dan oordelen. Volgensmij is Perez 1 van de "betere" analisten van wat daar allemaal rondloopt.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou volgens mij niet. En nu dan? Misschien moet jij een bril ópdoen. Jongen.

infielder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Perez kan alleen maar zeuren als het over Ajax gaat.

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik wil niet stoer doen, want ik ben geen analist niveau Perez, maar wat Sanchez betreft had Kenneth het helemaal mis en ik het gelijk voor mijzelf had en heb dat Sanchez zelfs beter dan Rensch is en op dit moment is Sanchez één van de betere RB's van de ED en Ajax is naast Sugawara, althans dat vind ik. Klopt dat in vorige wedstrijden Jorge niet helemaal goed overkwam, maar wat wil je: naar het koude Nederland met veel bombarie(filmpjes etc.) gehaald, steeds maar enkele minuten invallen, door Schreuder ingefluisterd dat hij de bal altijd moest afgeven en geen vrijere rol mag hebben. Mark my words: Ajax gaat nog veel plezier aan Jorge hebben en Jorge/Ajax zullen een goede aanbieding krijgen. Ajax moet leren om nieuwe spelers te steunen en vertrouwen te geven en dat doet Heitinga nu met Hato, Vos, Conceicao en misschien ook met Fitz-Jim.......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen