Beoordelingen Ajax - AZ: één Ajacied valt wederom door de mand

6 mei 2023, 23:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax en AZ hielden elkaar zaterdagavond in evenwicht in een onderlinge strijd om plek drie. De wedstrijd eindigde in 0-0 en daardoor blijft het verschil tussen beide ploegen twee punten op de ranglijst. FCUpdate.nl beoordeelt de spelers van beide ploegen met een cijfer. 

Beoordelingen Ajax: Geronimo Rulli 7; Devyne Rensch 6, Jurriën Timber 6,5, Edson Álvarez 6, Jorrel Hato 7; Kenneth Taylor 6,5, Davy Klaassen 6, Dusan Tadic 5,5; Mohammed Kudus 5 (Owen Wijndal 6), Brian Brobbey 4,5, Steven Bergwijn 6,5. 

Artikel gaat verder onder video

Beoordelingen AZ: Matthew Ryan 7; Yuki Sugawara 6,5, Pantelis Hatzidiakos 6, Sam Beukema 6,5, Milos Kerkez 6; Tijjani Reijnders 6, Sven Mijnans 6, Jordy Clasie 6,5, Jens Odgaard 6 (Mayckel Lahdo 6,5), Vangelis Pavlidis 5,5, Myron van Brederode 6. 

*spelers moeten minimaal twintig minuten hebben gespeeld voor een beoordeling

Man of the Match: Jorrel Hato

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sinds mensenheugenis hou ik van de voetbalclub AFC Ajax, ook bij verlies. Maar de huidige spelersgroep is de slechtste, zo niet de aller aller slechtste die ik ooit heb mogen aanschouwen. Deze spelers kunnen allemaal, niemand uitgezonderd helemaal geen top voetbal spelen. De veel geroemde en beruchte "opbouw" waarmee Bassey steeds om zijn slechtheid verweten wordt is zo traag, saai, angstig, zwak, laf om te zien, verschrikkelijk: Rulli-Alvarez-Taylor-Timber-Rensch-Alvarez-Hato terug Rulli, dit is niet veel is weinig is niks. Op deze manier had Ajax ook Blind en Veldman kunnen behouden. Nee, waardeloos en hopeloos is het. Deze spelersgroep moet m.u.v. Rulli, Hato, Conceicao worden ververst. Ook Heitinga moet weg, omdat hij in navolging van Schreuder en daarvoor Ten Hag zich vasthoudt aan "in het verleden behaalde succes-spelers" blijft vasthouden. Hij durft niet om bepaalde reputatiespelers als Tadic te wisselen. Heitinga is ook niet creatief en mist niveau. Ik hoop dat de volgende spelers in de nabije toekomst uit de basis verdwijnen: Taylor (oef wat is ie slecht), Berghuis (te middelmatig), Brobbey ( waardeloze spits), Bergwijn (grootste miskoop tot nu toe), Klaassen (kan niet meer), Tadic (kan niet meer), Rensch (te zwak is middelmaat)..... Zo niet dan zal Ajax de komende seizoenen de 2e of 3e viool moeten spelen. Ik vrees met grote vreze dat het begin van de 7 arme jaren voor Ajax al ingeluid is. Behalve voor Ajax hou ik ook van AZ, omdat deze kleine club met een klein budget de kijkers veel voetbalplezier geeft, op een moment hoopte ik dat AZ Ajax met 3-0 oprolde, het is hen gegund.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen