Grote zorgen voor Ten Hag: Antony in tranen per brancard van het veld

25 mei 2023, 21:32

Slecht nieuws voor Antony: de rechtsbuiten van Manchester United begon in het duel met Chelsea aan de aftrap, maar moest al na ruim twintig minuten het veld verlaten. Een harde tackle op zijn rechterbeen bezorgde de buitenspeler een blessure en gaven manager Erik ten Hag grote zorgen. Uiteindelijk moest de oud-Ajacied zelfs in tranen en op de brancard het veld verlaten. Staat de finale van de FA Cup tegen Manchester City op de tocht? Eerder viel Lisandro Martínez ook al weg voor die kraker. Marcus Rashford kwam Antony vervangen bij een 1-0 voorsprong. 

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
avatar

Heeft ‘ie een keer echt wat? Bij hem eerst zien, dan geloven

2
soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Anthony huilt al als hij een een vlieg op z'n knie voelt, maar hij heeft het weer zelf opgezocht, als hij gewoon die kutbal afspeeld, is er noks aan de hand maar nee, hij moet weer eens tussen 2 man door , dan heb je voer benen lans dat ze je raken én nog een keer, Voetbal is simple maar moeilijk om het simple te spelen.

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

En waarom grote zorgen voor Ten Hag? Het gaat stukken beter zonder die Anthony. Ik moet er niet aan denken als ook die Neymar nog bij MU komt....dat word huilen met de pet op 😁

Klantenservice
Link gekopieerd!
avatar

Die staat binnen no time weer op het veld hoor 😂

Richard
Link gekopieerd!
avatar

aaaah, is zijn nageltje gebroken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen