Vinícius Júnior kan vraag van journalist niet waarderen: 'Wat? Ben je dom?'

22 mei 2023, 20:10
Foto: © ProShots

Vinícius Júnior deelde zondag buiten Estadio Mestalla handtekeningen uit na de verloren wedstrijd tegen Valencia (1-0). De aanvaller van Real Madrid was de meest besproken man van de wedstrijd, want hij werd racistisch bejegend door het thuispubliek, kreeg voorwerpen naar zich toegeworpen en pakte een rode kaart voor het uitdelen van een klap aan Hugo Duro. Tijdens het uitdelen van handtekeningen kreeg hij echter ook een vraag die hij niet op prijs kon stellen.

Nadat Vinícius het veld verliet met een rode kaart op zak, hield hij twee vingers omhoog richting het publiek – een gebaar dat wordt geïnterpreteerd als een verwijzing naar LaLiga 2. Valencia vecht dit seizoen tegen degradatie, maar staat er momenteel goed voor. Toen Vinícius de vraag kreeg of hij zich voor dat gebaar gaat verontschuldigen, zei hij: "Wat? Ben je dom?"

In de nieuwste FCUpdate Podcast wordt gesproken over de wijze waarop Vinícius werd bejegend door de fans van Valencia. 

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
avatar

Vinìcius komt uit de fafelas, heeft amper op school gezeten , en hij gevraagd, Ben jij dom??

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen