Ajax sluit oefencampagne af met fraai affiche tegen drie oude bekenden

19 juni 2023, 17:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Op zondag 6 augustus staat er voor Ajax een fraaie oefenwedstrijd op het programma. De Amsterdammers spelen dan, één week voor de competitiestart, een vriendschappelijk duel tegen Borussia Dortmund. De ploeg van kersvers hoofdtrainer Maurice Steijn gaat in Duitsland op bezoek bij de club van onder meer Sébastien Haller en Donyell Malen

Sven Mislintat werkte tussen 2006 en 2017 voor BVB. Ook is de kans groot dat Edson Alvarez tijdens die wedstrijd tegenover zijn oude ploeg staat. De Mexicaan verkast naar verluidt deze transferzomer naar Borussia Dortmund. De Telegraaf weet dat beide partijen er hoogstwaarschijnlijk uit gaan komen. 

Artikel gaat verder onder video

Ajax heeft tijdens de oefencampagne ook wedstrijden gepland met Shakhtar Donetsk, Anderlecht en FC Augsburg. Met Borussia Dortmund, dat vorig seizoen op een haar na het Bundesliga-kampioenschap misliep, krijgen de Amsterdammers een behoorlijke test in aanloop naar de seizoenstart. 

Bij Borussia spelen dus Malen, Haller en vermoedelijk dus ook Alvarez. Speciaal is dat alle drie deze spelers een verleden hebben bij de Amsterdamse club. Malen doorliep de jeugdopleiding van Ajax en Haller speelde in seizoen 2021-2022 voor de nummer drie van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen