'Bayern wil niet meewerken aan vertrek Mazraoui, óók niet na komst geduchte concurrent'

30 juni 2023, 16:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Bayern München is niet van plan om komende zomer afscheid te nemen van Noussair Mazraoui (25). De voormalig Ajacied lijkt komend seizoen door de mogelijke komst van een geduchte concurrent niet op veel speeltijd te hoeven rekenen, maar zijn club is niet van plan na één seizoen alweer afscheid van hem te nemen.

Dat schrijft de Duitse krant BILD althans. Bayern wordt de afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan Kyle Walker (33). De Engelsman zou na zes seizoenen Manchester City openstaan voor een avontuur op het Europese vasteland, zeker nadat trainer Pep Guardiola hem in de Champions League-finale op de bank posteerde.

Artikel gaat verder onder video

Mazraoui kwam afgelopen zomer transfervrij over van Ajax, maar zijn eerste seizoen in Beieren verliep niet geheel vlekkeloos. Mede door blessureleed kwam de rechtsback slechts 26 keer in actie in alle competities. Wel had hij in de laatste weken van het seizoen, waarin Bayern op onwaarschijnlijke wijze alsnog de Duitse landstitel veiligstelde, steevast een basisplaats in de formatie van trainer Thomas Tuchel.

De mogelijke komst van Walker lijkt weinig goeds te betekenen voor Mazraoui, maar Bayern houdt hem volgens BILD dus graag binnenboord; ook als Walker definitief binnen is. Onder meer Juventus werd geopperd als mogelijke nieuwe bestemming, maar die club zou dus verder mogen kijken. Het contract van Mazraoui bij Der Rekordmeister loopt nog tot medio 2026.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen