Messi-fan reist 1200 miles, maar is ruim 8000 kilometer verwijderd van Messi's hattrick

25 juni 2023, 18:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lionel Messi doet de harten van menig soccerliefhebber in Amerika harder slaan. De kleine Argentijn gaat namelijk aan de slag bij Inter Miami, maar wel met de nadruk op 'gaat'. Dat was echter nog niet iedereen opgevallen, want in de nacht van zaterdag op zondag zat er een fan op de tribunes die Messi hoopte te spotten bij zijn debuut. 

Het MLS-debuut van Messi is (op z’n vroegst) echter pas gepland op 21 juli, waardoor de fan voor niets naar het stadion afgereisd was. Dat deed hij vanuit Miami, zo’n tweeduizend kilometer verderop ten opzichte van Chester, waar de thuishaven van Philadelphia Union staat. Op een bordje liet hij zien hoe ver hij gereisd was, maar daarmee stal hij niet de show, maar werd hij de schlemiel. 

Zijn reis van 1200 miles ging heel de wereld over. Maar als hij Messi – die op papier tot 30 juni eigendom is van Paris Saint-Germain – had willen zien voetballen, had hij nog véél verder moeten reizen. Op ruim elf uur vliegen en hemelsbreed zo’n zevenduizend (!) kilometer vanuit Miami speelde Messi namelijk mee bij de afscheidswedstrijd van zijn vriend Maxi Rodríguez in Argentinië. Op zijn 36ste verjaardag maakte Messi een hattrick bij het duel in zijn geboortestad. (zie onder). Dat moest de Inter Miami-fan allemaal missen én bovendien zag hij zijn ploeg met 4-1 verliezen: wat een vervelende avond voor hem. En vanuit Chester was het zelfs ruim 8000 kilometer verderop...

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen