Nieuwe FCUpdate Podcast: 'De transfer van Bellingham zit die van Álvarez in de weg, dat hadden we niet verwacht'

30 juni 2023, 12:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jude Bellingham heeft al een tijdje zijn langverwachte transfer naar Real Madrid te pakken, maar wie had verwacht dat die transfer de overstap van Edson Álvarez van Ajax naar Borussia Dortmund zou dwarsbomen? De Mexicaan is naar verluidt in de wachtkamer gezet, in de nieuwste FCUpdate Podcast bespreken host Stan Timmerman en redacteur Bob van Dijk de situatie rondom Álvarez.

Ook is er aandacht voor Jurriën Timber, wiens transfer wél lijkt door te gaan. De jonge verdediger heeft zich bewezen bij Ajax en staat op de rand van een overgang naar Arsenal. "Die transfer van Timber naar Arsenal zie ik wel zitten", aldus Bob in de podcast.

Artikel gaat verder onder video

Daarnaast wordt de eventuele drooglegging van sportkantines besproken. Het plan van staatssecretaris Maarten van Ooijen wordt met veel kritiek ontvangen, ook in de podcast kunnen de twee het plan niet begrijpen. "Dat je er wellicht als minister van volksgezondheid een keer aan hebt gedacht dat kan, maar heeft nou niemand in de loop van tijd zijn plan afgekraakt in zijn directe omgeving?", vraagt Stan zich hardop af.

Beluister hieronder de nieuwste FCUpdate Podcast met Stan en Bob!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen