Opmerkelijke passage in statement van Barcelona over Messi levert storm van kritiek op

8 juni 2023, 09:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lionel Messi domineerde woensdag de headlines door bekend te maken zijn loopbaan voort te zetten bij Inter Miami. FC Barcelona publiceerde naar aanleiding van dit nieuws een statement, waarvan een specifiek deel niet goed is ontvangen.

In het statement wordt uitgelegd waarom Messi een avontuur in de Verenigde Staten boven een terugkeer naar Barcelona verkoos. "Op maandag 5 juni heeft Jorge Messi, de vader en vertegenwoordiger van de speler, voorzitter Joan Laporta geïnformeerd over de beslissing van zijn zoon om naar Inter Miami te verkassen, ondanks het feit dat hij een voorstel van Barcelona had ontvangen en de wens van zowel de club als de speler dat hij ons shirt weer aan zou trekken", begint het statement.

De verklaring wordt gevolgd door een alinea die veel negatieve reacties oproept. "Laporta begrijpt en respecteert de beslissing van Messi om uit te komen in een minder veeleisende competitie, verder weg van de spotlights en de druk die al jarenlang op zijn schouders rust", is de passage van het statement waar men over valt omdat het lijkt alsof Laporta hiermee een steek onder water uitdeelt aan zowel Messi als de MLS.

Zie hieronder enkele reacties op de opmerkelijke passage in het statement van Barcelona over Messi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen