'Soms vergeten we dat scheidsrechters ook mensen zijn'

3 juni 2023, 10:00   Bijgewerkt: 2 juni 2023, 14:43
Foto: © ProShots

Joey Kooij lag na het duel tussen NAC Breda en FC Emmen flink onder vuur bij supporters van de Brabantse club. De leidsman werd zelgs bekogeld met blikjes bier toen hij het stadion wilde verlaten. Na de Europa League-finale werd Anthony Taylor ook belaagd door boze supporters. Een slechte zaak, vindt Stan Timmerman, host van de FCUpdate Podcast. In de nieuwste aflevering bespreekt de host samen met Bob van Dijk en Mounir Boualin de slechte ontwikkeling in het voetbal.

Vanaf minuut 15:15 gaat het over de scheidsrechters die gewoon hun werk doen. Mounir plaatst ook een kritische kanttekening bij de houding van sommige scheidsrechters. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

familieharbers03
Link gekopieerd!
avatar

klopt en foutjes worden inderdaad gemaakt!! en vind je niet moet je maar een keer een jeugdwedstrijd gaan bekijken voor een thuisspelende ploeg!! dan denk ik dat bavaria/ heineken de blikjes niet aan kan slepen! zo een slechte partijdige scheidsrechters voor de thuis ploeg! dus dan valt dit nog wel mee!

carel
Link gekopieerd!
avatar

Ik weet dat scheidsrechters mensen zijn maar ze vergeten heel vaak de var die is er en die moet je gebruiken of afschaffen er word nu met 2 maten gemeten ik zie vaak dat er ploegen benadeeld worden omdat die meneer het var niet gebruikt strafschoppen worden niet toegekend ,bij een andere wedstrijd werd de var er bij gehaald en hadden wel een strafschop buitenspel is met de oude regels veel beter voor het voetbal dan is buitenspel duidelijk dat zal ook de var toejuichen denk ik het voetbal is nu een soort ijs hokky er word geduwd en getrokken maak de regels weer gewoon dit heb niets met voetbal te maken je moet geen regels van andere sporten nemen ook niet bij dreiging van een land die dan niet meedoet dat is dan jammer maar zulke regels die opgedrongen zijn kloppen niet je krijg veel rotzooi onder de spelers en publiek

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen