Ajax kan zich na bericht uit Londen opmaken voor bod van tientallen miljoenen

5 juli 2023, 20:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

West Ham United maakt werk van de komst van Edson Álvarez. De winnaar van de Conference League ziet zijn kans schoon nu de onderhandelingen tussen Borussia Dortmund en de middenvelder van Ajax stroef verlopen.

De eerste gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden, zo klinkt het vanuit Engeland. West Ham United ziet in Álvarez de opvolger van Declan Rice, die voor liefst 116 miljoen euro (plus zes miljoen euro aan bonussen) is verkocht aan Arsenal.

Artikel gaat verder onder video

De Telegraaf meldde een week geleden dat de onderhandelingen tussen Alvarez en Borussia Dortmund waren geklapt omdat de clubs het niet eens konden worden over een transfersom. Florian Plettenberg van de Duitse tak van Sky Sports onthulde maandag echter dat de Duitsers de komst van de Mexicaanse middenvelder nog niet helemaal uit het hoofd hebben gezet.

Álvarez is een van de sterkhouders van Ajax van wie wordt verwacht dat hij deze zomer een transfer gaat maken. Jurriën Timber is hard op weg naar Arsenal, terwijl er voor Mohammed Kudus belangstelling van onder meer Brighton & Hove Albion is. Die club heeft zijn oog ook op Calvin Bassey laten vallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krijgt Feyenoord ook een jeugd vergoeding?

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jullie hebben het kampioenschap al gekregen van Amsterdam 😉moeten jullie nou hier ook nog geld van krijgen 🤪

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jurriën Timber heeft gewoon op Varkenoord rondgelopen, dus dokken met die jeugdvergoeding. Alvarez uiteraard niet. Om bij het onderwerp te blijven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen