Tadic hard op weg naar uitgang bij Ajax; inhoud van gesprek met Mislintat bekend

14 juli 2023, 09:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het einde van de samenwerking tussen Dusan Tadic en Ajax is in zicht. De partijen zijn in gesprek over een ontbinding van het contract, zo meldt Voetbal International.

Tadic meldde zich donderdag, een dag later dan eigenlijk de bedoeling was, op De Toekomst. Daar verscheen hij niet op het trainingsveld, maar ging hij samen met zaakwaarnemer Milos Malenovic om tafel met directeur voetbalzaken Sven Mislintat.

Artikel gaat verder onder video

De inhoud van dat gesprek is niet geheim gebleven. Bronnen rondom de aanwezigen melden dat Ajax en het kamp-Tadic het hebben gehad over een ontbinding van het contract. Het is de verwachting dat deze ontbinding op korte termijn geformaliseerd zal worden. Tadic is dan vrij om bij een andere club te tekenen. Het zou zomaar kunnen dat Besiktas de nieuwe werkgever van Tadic wordt. De 34-jarige aanvaller wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar de Turkse club.

Kritisch
Het is geen geheim dat Tadic kritisch is op de kwaliteit van de huidige selectie van Ajax. De Amsterdammers, die het voorbije seizoen teleurstelden door op de derde plaats in de Eredivisie te eindigen, houden zich vooralsnog vrij koest op de transfermarkt. Tot nu toe werden alleen Branco van den Boomen (transfervrij overgekomen van Toulouse) en Benjamin Tahirovic (voor acht miljoen euro overgenomen van AS Roma) gehaald, terwijl Jurriën Timber op het punt staat zijn transfer naar Arsenal, er flink wordt getrokken aan Edson Álvarez en Mohammed Kudus een andere belangrijke kandidaat is om de club te verlaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is beter voor ajax en tadic Hij heeft zijn tijd gehad. Het wordt tijd voor vernieuwing

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn houding is een aanvoerder onwaardig Pure werkweigering en chantage. En hij zou een functie bij Ajax krijgen na het voetbal. Dat kan hij nu wel vergeten. Waarschijnlijk vindt hij dat er bij Besiktas meer kwaliteit is. Nou die winnen nooit wat. Dag Tadic.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan krijgt hij het nog moeilijk in Turkije met zijn theater

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij heeft van steijn te horen gekregen Als hij niet goed speelt. Weleens op de bank terecht zal komen dit seizoen. Dat zint hem denk ik niet. Niet meer ontasbaar. zoals onder heitinga en schreuder

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ondanks alle meningen tegen Tadic, hij heeft gelijk: de selectie is niveau 6e plaats ED. Ik ben geen fan van PSV, maar chapeau voor hun doorpakken van verfrissing van hun selectie. Bij PSV hebben de scouts/technische staf veel meer oog voor spelers dan bij Ajax. Ik vrees dat Ajax weer 3e of 4e wordt MET Van den Boomen.......

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelijk tadic Vorige seizoen 108 miljoen uitgegeven Ook de meeste speler kwamen van zijn zaakwaarnemer Meeste allemaal geen waarde aan het team toegevoegd

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor iedereen het beste als Cristiano Tadic gaat.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Over en uit. Tadic heeft vorig seizoen Ajax naar de kloten geholpen. Snel weg en gewoon een tussenjaartje nemen om een nieuwe ploeg op te bouwen. Dan maar een keertje middenmoot als het moet. Dat vindt Saartje ook.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen