Earnest Stewart betrekt Luuk de Jong bij uitleg over komst van Ricardo Pepi

7 juli 2023, 12:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Earnest Stewart is blij dat Ricardo Pepi ervoor heeft gekozen zijn toekomst aan PSV te verbinden. De directeur voetbalzaken legt in een eerste reactie op de transfer uit waarom de Eindhovenaren de twintigjarige spits hebben aangetrokken.

PSV heeft in het Philips Stadion een contract voor vijf seizoenen getekend. "Ricardo heeft de eigenschappen die wij zoeken in een aanvaller, de eigenschappen van een PSV'er. Hij heeft op meerdere plekken bewezen een doelpuntenmaker te zijn en daar werkt hij super hard voor. Het zegt genoeg dat hij bij FC Groningen zo'n groot deel van de goals voor zijn rekening nam", aldus Stewart op de website van PSV.

Artikel gaat verder onder video

Door de komst van Pepi heeft Peter Bosz meerdere opties in de punt van de aanval. Dat vindt Stewart fijn. "Met Luuk de Jong hebben we de beste kopper van Nederland, maar gezien de hoeveelheid wedstrijden die je speelt, wil je op elke positie dubbel bezet zijn. Ricardo is nog erg jong dus is ook een transfer voor de toekomst."



Pepi zelf is 'ontzettend blij en enthousiast' na het maken van de transfer. "Ik geloof dat dit de juiste stap is voor mijn carrière. PSV is een club met grote ambities en ik deel dezelfde wens om prijzen te winnen. Ik ben een hardwerkende speler, die bereid is vuile meters te maken. Het liefst heb ik de bal dichtbij de goal, want dan kan ik doelpunten maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen