Hélène Hendriks: 'Johan Derksen stuurde een appje: alles is kut, behalve...'

30 juli 2023, 09:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © RTL Boulevard

Hélène Hendriks is blij met de groei van haar programma De Oranjezomer. De presentatrice merkt dat het programma steeds meer vorm krijgt en prijst zich bovendien gelukkig met de kijkcijfers.

Met de zomerse vervanger van Vandaag Inside scoort Hendriks dagelijks tussen de 700.000 en 800.000 kijkers, met afgelopen dinsdag een uitschieter van 868.000. Na de eerste uitzending, op maandag 3 juli, was ze nog niet tevreden met de inhoud van het programma, al wist ze toen ook 713.000 kijkers te boeien.

Artikel gaat verder onder video

'Nestor' Johan Derksen stuurde na de eerste uitzending een berichtje aan Hendriks. "Hij stuurde na die eerste uitzending: alles was kut, behalve de kijkcijfers. Ik dacht: daar heeft hij helemaal gelijk in", zegt Hendriks lachend bij RTL Boulevard. "Het was een soort treinongeluk de eerste aflevering, maar hij zei ook dat hij het er volste vertrouwen in had. Het blijkt, want het is nu echt gaan lopen en ik heb er vooral veel plezier in."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Theodorus67
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vreemde manier van motiveren van Derksen. Helene is nog steeds erg onzeker en gehaast, maar is en blijft een leuke vrouw. Hou het spontane erin en laat die bromsnor maar kletsen.

F.J.C. Vermeer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helene doet het prima man, voor mij mag het programma een vaste vorm gaan krijgen naast Vandaag Inside.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen domineert FCUpdate, waarom toch altijd publiceren van wat hij denkt en wat hij vindt, de man is bijna 75 jaar en pocht dat hij al 35, 50 jaar in de voetballerij zat, maar hij speelde slechts als figurant in de ED bij onbetekenende clubs en een kort uitstapje naar SV Meppen. Derksen moet niet groter gemaakt worden dan hij zou kunnen zijn. Hij moet ophouden, er is een nieuw tijdperk, er in een nieuwe generatie aan het werk. Trouwens ik vind die Hendriks ook geen sterke vrouw, erg slijmerig volgzaam, ze is geen Annemarie van Vleuten of Demi Vollering.

Roffainho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pocht?? Hij neemt zichzelf totaal niet serieus als voetballer. Hij is aan tafel komen zitten omdat hij hoofdredacteur van de VI was, zijn voetbalcarrière is idd te verwaarlozen en daar maakt Derksen zelf vaak genoeg grappen over. Als je Voetbal Inside (of hoe het nu ook heet) kijkt moet je dat weten. Ik ben ook geen fan van Hendriks, wat je over haar zegt ben ik met je eens, en ben met je eens dat het tijd wordt dat Derksen vervangen wordt, maarja de kijkcijfers zeggen wat anders

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beste Roffaino, met pochen doel ik op dat Derksen altijd wanneer hij in een discussie in de hoek gedreven wordt hij telkens maar altijd over zijn jarenlange voetballerij "ervaring" heeft en dit als argument gebruikt, kijk maar in welke talkshow hij te gast is: Pauw, Pauw en Witteman, OP1 en nog enkele andere. Derksen was mede dankzij zijn redacteuren zogenaamd succesvol met VInternational, meer niet. Maar de meesten van zijn redacteuren waren hem zat. In principe heb ik niets tegen Derksen, maar zijn tactiek om vanuit zijn beschermde omgeving altijd grof op alles en iedereen reageert. Het medium TV is uitgebreid ter wereld te volgen en het grootste deel van zijn fans bestaat uit niet doordenkende mensen en Derksen pleegt vaak ook karaktermoord op echt iedereen tot en met het Koninklijk Huis.

Analist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mijn inziens heeft Hélène helemaal geen advies nodig van Johan Derksen, die is volgens mij over zijn houdbaarheidsdatum heen. Meneer moppert op alles en iedereen, maar kom zelden met oplossingen, dat is zijn handelsmerk. Helene ga je eigen weg, je bent een verademing voor de Nederlandse TV met je gulle lach, doorgaan zo .

Voetbal11tal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hendriks kan ook geen talkshow leiden ze heeft alleen de gunfactor mee, maar dat weten derksen en de mol ook. Daarom hebben ze ervoor gezorgd, dat bijna exact dezelfde gasten die altijd bij vi opdraven, ook daar te zien zijn. Had ze bijvoorbeeld een talkshow moeten leiden zoals jinek of humberto met allemaal verschillende gasten. Dan had bijna niemand er naar gekeken. Want dat kan ze niet.

Joep van Ommeren
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker taalgebruik, de vleeswaren vliegen je om de oren. Gedraag je hr. Derksen en geef het goede voorbeeld

Henny Nix
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wanneer alles ' kut ' is volgens de ominente voetbalprofessor Johan D, en je bent hetero , dan houdt dat voor mij in, dat het lekker was. ! Wederom een inflatie voor en van n geslachtsdeel dat mooi is, maar wordt weggezet als iets slechts. Nee Derksen, jouw taalgebruik is soms bedroevend slecht.

ToonBazelmans08
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hendriks doet het goed. Ale begin is moeilijk. Ze is spontaan en heeft kennis van zaken. Haar gastenkomen graag en dragen haar door de zendtijd. Ik mag er graag naar kijken. Erger me nauwelijks. Het tempo van presenteren is pittig. Wat Derksen vindt is niet interessant. Die man mag zich iets netter uitdrukken . Om op je 70e met kutten te schermen.....wat een botte juin Kijkcijfers zijn goed..ga zo door. Kan alleen mar beter en een ding Je moet mij wel een keer uitnodigen.. Ik scoor bij de kijkers en zeker bij de dames. Let op

Tools
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen is azijnzeiker, maar Hendriks moet meer in zichzelf gaan geloven. Nu blijft het brugklas presentatie

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ondanks dat Heléne (beetje) onzeker lijkt te zijn, vindt ik wel dat ze het goed doet. Hoeveel weken dit programma nog gaat duren weet ik niet, mogelijk tot eind deze zomer. Maar anders denk ik dat het met ca. vijf weken verder weer iets beter met haar gaat. Verder blijft het een leuke / spontane vrouw.

Alexandra
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen is 'recht voor zij raap'. Heléne is het met hem eens. Wie zijn wij dan om kritiek te leveren? Kijk zelf niet graag naar Johan Derksen, maar mag hem wel. Heléne wordt steeds beter. Wanneer ik door sappen bij haar terecht kom, blijf ik even hangen. Hangt van de gasten af of ik blijf kijken. En, zeg nu zelf, het is toch overal 'vriendjespolitiek' en 'een gunnen'?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen