PSV en Feyenoord opgelet: Wijnaldum lijkt helemaal klaar bij Paris Saint-Germain

13 juli 2023, 11:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Georginio Wijnaldum (32) lijkt klaar bij Paris Saint-Germain. De middenvelder zag in de afgelopen weken volop concurrenten komen en gaat zeer vermoedelijk niet mee op trainingskamp. Volgens de Franse media is de Nederlander dan ook ingedeeld bij de groep vertrekkers.

Door alle aanwinsten van PSG, die onder anderen Manuel Ugarte, Marco Asensio, Milan Skirniar en Lucas Hernández aantrokken, moet er ook weer een hele lading aan spelers vertrekken deze zomer. Lionel Messi en Sergio Ramos vertrokken al transfervrij en inmiddels is er een aantal spelers aangewezen dat ook geen toekomst meer heeft bij PSG. Volgens L’Équipe en RMC Sport blijft Wijnaldum samen met Layvin Kurzawa Leandro Paredes thuis en mag hij zelfs niet eens meer mee op trainingskamp.

Artikel gaat verder onder video

Hoewel dat voor nog meer spelers van PSG geldt, worden alleen deze drie overbodige spelers genoemd door de belangrijke Franse media. Het heeft er alle schijn van dat de nieuwe trainer Luis Enrique zijn eerste schifting al heeft gemaakt. Wijnaldum kondigde eerder aan het liefst buiten Nederland nog een avontuur aan te gaan, maar werd zijn naam ook genoemd bij PSV en Feyenoord. Maken de clubs ditmaal meer kans nu Wijnaldum deze boodschap gekregen heeft bij PSG?

PSG gaat op 22 juli richting Japan, waar de topclub op trainingskamp gaat onder Luis Enrique. Daar wordt onder anderen geoefend tegen Al-Nassr, Cerezo Osaka en Internazionale, maar voor Wijnaldum wordt het dan trainen in Parijs. Tenzij hij al een nieuwe club heeft gevonden, want bij PSG lijkt er geen toekomst te zijn voor hem na dit nieuws.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom alleen deze twee clubs beetje voorbarig nieuws lijkt me miss az twente enzo enzo ook ff melden erbij

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Georginio Wijnaldum (32) lijkt klaar bij Paris Saint-Germain." Dat was ie al toen men bij PSG in zee ging met Messi.......! Ik mag toch hopen dat men bij Feijenoord niet overweegt om Wijnaldum te halen voor de 10 positie voor komend seizoen ! Misschien de zandbak maar opzoeken, Gini !

Ag Seintje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord is geen optie Almada de Argentijn wereld kampioen komt in de Kuip voor dat bedrag en de Mexicaan en van Beek Wijnaldum pas niet in het systeem hij mag wel in Saudi Arabië gaan proberen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen