'Wie je ook spreekt binnen Ajax, ze worden helemaal gek van Mislintat en Hendriks'

14 juli 2023, 17:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Directeur voetbalzaken Sven Mislintat en Chief Sports Officer Maurits Hendriks maken zich niet populair bij Ajax, meldt clubwatcher Mike Verweij in de Kick Off podcast van De Telegraaf. De Duitser breekt op meerdere manieren opzichtig met het beleid van zijn voorganger Marc Overmars, schetst de clubwatcher.

"Wie je ook spreekt binnen Ajax, ze worden helemaal gek van alle Powerpoint-presentaties van Mislintat en Hendriks", onthult de journalist. Daarnaast laat Mislintat zijn gezicht veelvuldig zien op het trainingsveld: "Er is een cultuurtje waarin die twee alles bepalen binnen de club, en dat is de voetballers een doorn in het oog."

Artikel gaat verder onder video

De aanwezigheid van de Duitser bij de oefensessies valt dus verkeerd en is niet te vergelijken met de manier waarop zijn voorganger de positie invulde. "Als je opeens Mislintat als directeur voetbalzaken op het trainingsveld ziet staan, Marc Overmars is nooit in de buurt van het veld geweest. Die stond meters verderop met een kopje koffie", zegt Verweij. De nieuwe trainer Maurice Steijn zou daar geen problemen mee hebben, in tegenstelling tot zijn voorganger, vermoedt Verweij: "Dit is misschien wel de reden dat John Heitinga weggestuurd is, die had dit niet gepikt."

De komst van de in de top onervaren Steijn zou in dat verhaal passen, denkt Verweij. "Als je zo'n kans krijgt als trainer van Sparta bij Ajax, dan ga je niet gelijk tegen Mislintat en Hendriks in." Over de nieuwe oefenmeester niets dan goeds overigens, aldus Verweij: "Ontzettend aardige kerel. Je hoort echt hele leuke en goede verhalen over hem en hij moet echt een eerlijke kans krijgen om zich te bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weer telegraaf.. wij worden gek van die Verweij

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verwey is zijn 'lek' kwijt bij Ajax. De Telegraaf zal er alles aan doen om Mislintat kapot te schrijven. Met het slijmen🤮 naar Steijn probeert Verwey een nieuw 'lek' te vinden. Wat een smerig spelletje van De Telegraaf.

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar zit wel wat in Waarom sturen de directe op training s kamp Maurits Hendriks zit gewoon te hazen op de plek van sar Het is niet rustig op het veld ook niet in het bestuur

de barbaar
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie Verweij ook spreekt, ze hebben geen informatie meer voor de Telegraaf. Het zegt meer over de pikkentrekker en Heitinga dan over Mislintat. Of zou de Hoofd Redacteur van de Telegraaf zijn gezicht ook nooit laten zien op de redactie? Ik denk dat Verweij nog veel huilverhalen moet maken met Rob Jansen bij gebrek aan een lek.

avdmeijde
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

volgens mij, zijn ze van de Telegraaf verbannen, niet meer welkom. ze waren altijd nogal negatief over AJAX, dat was met de Hoofd Redacteur, zeker het geval, altijd weer bij o.a. voetbalinsite.

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toch ben ik van mening dat Overmars gewoon had kunnen blijven als hij zijn excuses had aangeboden.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben jij wel goed bij je kokosnoot. Eerst de dochter van Steijn over de voor jou gewaagde kleding aanvallen en nu zeggen dat als Overmars zijn excuses had aangeboden dan hij dan door Ajax weer in genade had aangenomen moeten worden. Je vergeet dat er nog steeds dames bij Ajax werken die zich niet op hun gemak zouden voelen als Overmars daar nog rond zou lopen. Waarom reageer je hier altijd over Ajax maar bij je eigen clubje PSV ben je doodstil. Ga lekker in een Brabants bos lopen want daar je val niet op tussen de andere eikels.

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens deze mensen die nu de touwtjes in handen hebben zyn kneusen

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Aldus de fabeltjeskrant

Lekker bezig
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De zogenoemde bronnen zijn ze kwijt en nu weten ze niks meer te schrijven en gaan ze nóg meer kulverhalen schrijven. Verweij is het zieligste mannetje dat er is, manmanman.

thetruth
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie stopt deze lul.? ? ?

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gtsb .. nou nou wat een surprise zeg dat jij op mij reageert !!👌😂nu voel je je weer het mannetje zeker en kan je vol trots het weekend in zeg 😂✌️schitterend figuur ben/blijf je toch !! 👌😂fijn weekend man .. enjoy 😎👍🏼

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Emo 🤣

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'Wie je ook spreekt onder voetbalsupporters, ze worden helemaal gek van Verweij en Driessen'

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax moet snel af van die hockeyer Hendriks, die bemoeit zich overal mee en heeft 0% verstand . Het benoemen van Mislintat als td is de grootste fout die ze hebben gemaakt Een Duitser als td bij een jodenclub, het moet niet veel gekker worden. Mag hopen dat hij snel oplazert.

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gedraag je allemaal !!!!!!

brtvld
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo blij met Mislintat..naam doet ook wat denken aan Mis in Tat/daad/daden. Verbaasd dat hij op het trainingsveld staat. ....LOL Man in de wedstrijd rent hij het veld rond bij een doelpunt voor Ajax...als hij op de bank mag zitten. Deed hij bij zijn vorige werkgever ook die hem overigens terecht eruit gooide en gelukkig voor vfb Stuttgart niet degradeerde. Heel irritant...soort Salt Bae in het klein... Dit is zo'n zelfingenomen man omdat hij een keer in het verleden goede aankopen heeft gedaan, maar daarna weinig goeds heeft gebracht. Jammer voor Ajax, maar ik zie het graag aan. En idd gedraag je toch...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen