Beschamende statistiek van Erik ten Hag wordt massaal verspreid na verlies Man United

19 augustus 2023, 21:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Manchester United liep zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur tegen de eerste nederlaag dit seizoen in de Premier League aan. Het elftal van trainer Erik ten Hag verloor met 2-0 in Londen. Na afloop wordt een belabberde statistiek van Ten Hag en United verspreid in de Engelse media en op social media.

Criticasters van Ten Hag en United merken op dat de grootmacht uit Manchester het zaterdag opnieuw niet liet zien in een grote uitwedstrijd. Vorig seizoen was dat ook al een groot probleem: de acht uitwedstrijden tegen de ploegen uit de top negen van de Premier League leverden toen slechts één punt op.

Artikel gaat verder onder video

United verloor vorig seizoen in competitieverband uit bij Brentford (4-0), Manchester City (6-3), Aston Villa (3-1), Arsenal (3-2), Liverpool (7-0), Newcastle United (2-0) en Brighton & Hove Albion (1-0); alleen het uitduel met Tottenham Hotspur leverde een enigszins acceptabel resultaat op (2-2). Zaterdagavond ging het voor Ten Hag en United dus opnieuw mis in een grote uitwedstrijd. 

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi, Ten Hag gaat samen met zijn Onana de Kerst niet halen. Ten Hag is megalomaan geworden. Onana heeft een grote bek.

Mr. LabMan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik hoop dat de Glazers nu eindelijk wakker zijn geworden en Erik zijn geliefde striker binnen kan halen, waarvoor zo’n nederlaag niet goed voor kan zijn 😆!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen