Derksen heeft een favorietje op tv: 'De enige in Nederland die lacht om mijn grappen'

10 augustus 2023, 08:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Johan Derksen heeft genoten van de programma’s die Vandaag Inside hebben vervangen. De eerste weken waren Marcel en Gijs te zien, die op zijn verzoek tijdelijk naar SBS 6 werden gehaald en uiteindelijk goede kijkcijfer scoorde. Ook De Oranjezomer kan de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International wel bekoren. “Het is een ontzettend leuk programma”, stelt Derksen, vaste kijker van de talkshow, in het begin van de video (zie onder). Ook presentatrice Hélène Hendriks krijgt de complimenten van Derksen, die stelt dat Rutger Castricum de 'enige in Nederland is' die lacht om zijn grappen. "Een favorietje van mij, hé."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik kijk graag naar vandaag inside . Maar derksen moet wel ophouden met het promoten van mensen . Helene ,noa ,roxanne die militair etc. Het is gewoon niks bijzonders De oranjezomer was de 1e week nog wel aardig . Daarna werdt het echt veel minder . Vandaag inside proberen na te doen maar dan heel slecht . Helene ging genee imiteren met filmpjes en lollig doen ,onderwerpen afkappen etcetc. Alleen genee weet wanneer hij moet stoppen

Thomvak425
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind het, met respect, allemasl bagger. Die Derksen had al jaren geleden van tv gemoeten. Maar goed, dat is mijn mening.

Chucky
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jou mening bagger want je praat als een woke die ongesteld is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen