Edwin van der Sar zet stappen in herstel; vrouw Annemarie plaatst Instagramvideo met hoopvolle beelden

9 augustus 2023, 10:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Annemarie van der Sar

Annemarie van der Sar heeft dinsdagavond een hoopvolle video gedeeld over haar man Edwin van der Sar. De legendarische oud-doelman werd afgelopen maand getroffen door een hersenbloeding tijdens zijn vakantie in Kroatië. Van der Sar belandde op de intensive care, waar hij een tijdje moest verblijven. Inmiddels is de oud-Ajacied alweer een tijdje in Nederland. Annemarie heeft via Instagram een (positieve) update gegeven over de huidige staat van haar man.

“Step by step”, is de omschrijving van de video die Annemarie dinsdagavond op haar Instagram plaatste. In eerste instantie is te zien hoe de oud-Ajax-directeur in het ziekenhuis ligt. Vervolgens verschijnen er beelden waar te zien is dat Van der Sar loopt en later een oefening doet rondom zijn huis. De video wordt afgesloten met een fragment waarop de voormalig doelman zijn duim opsteekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ierdere week een foto van Edwin van der sar hoef ook niet het is erg wat er gebeurt is maar niet iedere keer een foto met duim omhoog wordt nu meer tijd aan besteed dan met Nouri

Warpy
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

" wordt nu meer tijd aan besteed dan met Nouri" euh nee daar viel elke dag wel wat over te lezen en ik vind daar niks mis mee, als je het niet wilt zien klik je het toch niet aan ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen