Uiterst opmerkelijke naam genoemd als opvolger Slot: ‘Serieus?! Ja, zou ook heel goed bij Ajax passen’

30 april 2024, 07:56
Foto: © Veronica Offside

Dick Advocaat denkt dat Alex Pastoor de juiste man is om het stokje over te nemen van Arne Slot bij Feyenoord, die na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk vertrekt naar Liverpool. Pastoor vertrekt op zijn beurt bij Almere City, maar is volgens Advocaat een uitstekende opvolger van Slot, zo geeft hij aan in de uitzending van Veronica Offside.

Waar onder meer Wilfred Genee, Wesley Sneijder en Jan Boskamp speculeren over een terugkeer van Giovanni van Bronckhorst, komt Advocaat met een opvallend weinig genoemde naam, namelijk die van Pastoor. “Zijn naam hoor ik helemaal nergens”, zegt de 76-jarige trainer, die meteen verontwaardigde blikken van Genee krijgt. “Serieus?”, vraagt de presentator van Veronica Offside zich af.

Artikel gaat verder onder video

“Die is net zo eigenwijs als Slot. Hij heeft een uitgesproken mening over hoe hij het hebben wil en hij laat zich echt niet piepelen door spelers. Ik denk dat die jongen uitermate geschikt is voor Feyenoord”, antwoordt een uitgesproken Advocaat. “Maar je hoort zijn naam niet!”

“Je ziet wel dat hij enorm goed reageert op situaties. Almere stond ergens onderin, toen ging hij anders spelen en heeft hij veel punten gepakt”, valt Boskamp zijn collega bij. “Jij zegt: doen?”, wil Genee weten. “Ik zou er als bestuurslid wel vertrouwen inhebben. Geen twijfel mogelijk!”, besluit Advocaat, die Pastoor ook wel bij Ajax ziet zitten. "Daar zou hij ook heel goed passen."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

Het contract van Pascal Bosschaart bij Feyenoord loopt nog een jaar door en hij zou graag een functie krijgen in de technische staf van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wat heb ik gezegt vorige week......nu hoor je het van een andere kenner 😄

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Gelukkig zijn de heren geen td van feyenoord

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker naar Ajax laten gaan

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

En naar jullie Frank de Boer of Van Bommel of Jansen en Jansen: Dick en Alfred Schreudertjes Goku.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook geen uitlokking toch !!!??. De boer zal dat nooit doen . De rest zou het sowieso beter doen bij een club die niet elkaar de tent uitvechten .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus als ik hierop reageer: "Lekker naar Ajax laten gaan" is het uitlokken ? Zo lang maar Ajax in diskrediet wordt gebracht mag wel, maar als je met een pink naar de Feyenoord-entourage wijst oef oef oef dan wordt het wijfje kwaad. Dag ongeloofwaardig meisje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen