Feyenoord tussen hoop en vrees: 'Zijn komst is op dit moment niet meer 100%'

18 augustus 2023, 19:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is nog steeds de vraag of Luka Ivanusec deze zomer een transfer naar Feyenoord gaat maken. De aanvaller van Dinamo Zagreb leek hard op weg naar Rotterdam-Zuid, maar de overgang is nog altijd niet helemaal afgerond. In de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf kwam Marcel van der Kraan met een update.

Feyenoord wedt duidelijk niet op een paard en staat op het punt om Oussama Idrissi terug naar De Kuip te halen. Dat heeft gedeeltelijk te maken met de situatie rond Ivanusec. "De komst van Ivanusec is op dit moment niet meer 100%. Dat duurt maar en duurt maar", weet Van der Kraan. "Als dat wegvalt en ze kunnen Oussama Idrissi krijgen, dan hebben ze in ieder geval een speler met een actie. Slot was heel tevreden over hem aan het einde van vorig seizoen."

Artikel gaat verder onder video

Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl meldde in een eerder stadium al dat er een vijfjarig contract klaarligt voor de Kroaat. "Feyenoord heeft nog steeds hoop dat hij ook komt. Er zijn gesprekken met de speler geweest, maar er is een kink in de kabel gekomen. De club wil hem graag houden om het hoofdtoernooi van de Champions League te halen." Dinamo moet zaterdagavond op bezoek bij AEK Athene een 2-1 achterstand wegpoetsen in de derde voorronde van de Champions League.

Van der Kraan weet ook dat het geen toeval is dat Slot zijn voorhoede nog flink wil versterken. Idrissi en Ivanusec moeten dus komen, terwijl ook de naam van Luis Sinisterra rondging in De Kuip. "Arne Slot wil spelers op de vleugels die het spel kunnen maken. Daar wil hij de beslissende mensen hebben." Feyenoord begon met gelijkspel tegen Fortuna Sittard zwak aan het nieuwe seizoen. Zondag (14.30 uur) wacht een kans op eerherstel in de Rotterdamse derby tegen Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geldt ook voor Ajax met Sutalo. Ik vertrouw ze niet die gasten van Zagreb.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sini heeft nog veel contact met feyenoordspelers en staf . Dus feyenoord weet dat hij daar weg wil en probeert iets . Omdat het een buiten kansje had geweest . Die kroaat moeten we afwachten . De een zegt niet 100% zeker de ander zegt persoonlijk rond en zagreb en feyenoord ook . Dus ja na dit weekend is het of hij is er ,of doorschakelen

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alles behalve Idrissi graag. Sinisterra zou mooi zijn, als hij wat salaris inlevert, denk ik.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die komt niet . Dat was gewoon fff hengelen omdat men weet dat hij weg wil . Leeds wil verkopen niet verhuren . En wij kunnen dat nooit betalen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen