Nieuwe FCUpdate Podcast: 'Feyenoord kan wat dat betreft gewoon niet aan Ajax tippen'

11 augustus 2023, 14:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / FCUpdate

Feyenoord is afgelopen seizoen overtuigend kampioen van de Eredivisie geworden, maar Ajax troeft de aartsrivaal op verschillende gebieden nog steeds af. Bijvoorbeeld op het gebied van uitgaande transfers, stelt FCUpdate-redacteur Tijmen Gerritsen in de nieuwste FCUpdate Podcast. "Daramy, Bassey en Álvarez zijn allemaal voor de hoofdprijs verkocht. Dat is iets wat alleen Ajax kan. Als je de vraagprijs voor Geertruida en Kökçü ziet, dan merk je gewoon dat Feyenoord wat dat betreft gewoon niet aan Ajax kan tippen."

Bekijk de volledige podcast op YouTube, of luister de hele podcast op Spotify!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er zijn twee zaken: geld binnenhalen en geld uitgeven. Voor binnenhalen ben je afhankelijk van de markt, uitgeven doe je zelf. Omdat ze makkelijk binnenhalen, geven ze makkelijk uit. De andere clubs weten dat ook en Ajax moet veel meer betalen dan bijv. Feyenoord. De waanzin van 35 miljoen voor Bergwijn zal never nooit bij Feyenoord gebeuren, voor 5 hadden ze 'm nog niet willen hebben. En Brobbey laten gaan voor niks en voor 23 terughalen. Zo maar wat kleine voorbeelden. Maar daar hoor je de flauwelul verspreidende 020-podcast-mennekes nooit over............. En dan Noa aan PSV laten, hoe dom, dom, dom kan je zijn. Die jongen hoort in de Arena. En dan dat gedoe met dikke Sneijder, dat kan toch gewoon niet. Haalt Steijn de Kerst, vragen we ons in Brabant af.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach, als dat het enige is waardoor Feyenoord niet aan Ajax kan tippen. Aan het einde van de regenboog staat een pot met geld, luid het spreekwoord, oftewel we gaan het beleven !

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach het is maar de FCUpdate-redacteur Tijmen Gerritsen die dat stelt en niet door heeft dat AJAX nu eenmaal meer op hun botten heeft momenteel dan welke andere club dan ook. Het is totaal geen vergelijk wat die man maakt maar dit zal wel niet geplaatst worden aangezien mijn eerdere reactie ook niet geplaatst werd wegens vermoedelijk schoppen tegen een zeer beentje van deze voor mijn onbelangrijke onbekende redacteur. Het is toch een optelsom. AJAX heeft ook meer uit te geven als FC Den Bosch bij voorbeeld. Ze hebben ook goed kunnen teren op het verleden, met dank aan de andere clubs, maar andere clubs liggen ook op de loer zoals AZ-Feyenoord-PSV-Sparta-FC Utrecht-FC Twente. Als die meer gaan bereiken Europees gezien komt daar ook meer geld binnen en halen ze AJAX heus wel in. Het is geven en nemen en wat hebben ze nu bereikt het nieuwe seizoen dan. Niemand praat erover behalve de naar clicks verlangede redacteur. Dank U Mag ik uw glazen bol ook eens lezen dan weet ik dat ik kan zien dat AJAX dit jaar wederom geen kampioen wordt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen